Butik

Bang & Olufsen Silkeborg

Torvet 2A, 8600 Silkeborg
  • Mandag – Torsdag : 10.00 – 17.30
  • Fredag : 10.00 – 18.00
  • Lørdag : 10.00 – 15.00

Book en fysisk demonstration

Du er velkommen til at booke dit besøg på forhånd, så står vi klar med de produkter, du gerne vil opleve.

Få en storslået oplevelse i Bang & Olufsen Silkeborg. Du finder os i det gamle rådhus på torvet midt i Silkeborg by. Besøg vores skønne showroom og museum i kælderen, hvor vi står klar til at give dig en fænomenal oplevelse af hele Bang & Olufsens ikoniske designhistorie – fra det første lydmøbel til den allernyeste innovationsteknologi.


Vi er altid klar med personlig og professionel rådgivning - i vores butik, vores tillæggende spisehus, Drewsens, eller hjemme hos dig. Vi byder også gerne på en god kop kaffe, hvis du ønsker at høre mere om et skræddersyet Bang & Olufsen set-up. Vi er med dig hele vejen fra overvejelse til konfigurering, og ikke mindst installering og montering.


Vi glæder os til at byde dig velkommen i Bang & Olufsen Silkeborg.

Medarbejdere

Salg

Christian Alex Hansen

Salg

Jens Meldgaard

Salg

Anders Møller

Teknik

Casper Innlegen

Teknik

Jan Engedal

Teknik

Jens Christian Boelslund

Teknik

Ole Bak

Professionel rådgivning

Som autoriserede Bang & Olufsen forhandlere tilbyder vi en sømløs serviceoplevelse, fra din første forespørgsel til den skræddersyede levering og professionelle montering af dit valgte produkt.

Fysisk demonstration

Oplev den sublime signaturlyd og det uovertrufne billedkvalitet fra Bang & Olufsen i en fysisk demonstration af dine foretrukne produkter.