Handelsbetingelser

Når du handler hos Drewsens Bang & Olufsen

Priser

Alle de oplyste priser er inklusiv dansk moms (25%). Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser og specifikationer, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

Reservationsbetingelser

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste B&O produkt. Når du reserverer online, sørger vi for, at din ordre bliver behandlet med største omhu og effektivitet. Her er, hvordan processen fungerer:

  1. Reservation: Du reserverer dit ønskede produkt online.
  2. Forberedelse: Den valgte B&O butik modtager din ordre og gør den klar til afhentning.
  3. Bekræftelse: Du vil modtage en besked, når din ordre er klar til afhentning i den valgte butik.
  4. Afhentning: Produkter skal afhentes inden for 3 dage (inden for butikkens åbningstider) fra bekræftelsestidspunktet, medmindre andet er aftalt med butikken.

Betalingsmuligheder

  • I Butikken: Betal direkte i butikken ved afhentning.
  • Faktura: Modtag en faktura via e-mail, der skal betales, inden varerne tages med hjem.
  • Delbetaling med SparXpres: Forudsætter godkendelse fra SparXpres inden afhentning. Ansøg ved checkout.

Levering

  • Afhentning i Butik: Som standard skal ordren afhentes i den valgte butik.
  • Hjemmelevering: Du har også mulighed for at få leveret din ordre gratis til din privat- eller erhvervsadresse. Aftal nærmere med din valgte butik efter reservation.

Montering og Installation

Vi tilbyder professionel installation af dit nye Bang & Olufsens produkt. Mulighed for tilkøb af autoriseret installation kan aftales med den pågældende butik efter reservation eller i forbindelse med køb i butikken. Læs mere om montering og installation her.

Fortrydelsesret

Vi tilbyder 30 dages fortrydelsesret på varer i ubrudt emballage/forsejling. Varen kan returneres i den butik, hvor varen er købt.

Reklamation 

Bang & Olufsen produkter kommer altid med minimum to års garanti. Oplever du mod forventning fejl eller mangler på dit produkt, kan vi hjælpe dig.

Er der tale om reklamtion på TV eller højttalere bør du tage kontakt til din nærmeste Bang & Olufsen butik.

Oplever du fejl på Bluetooth højttalere, hovedtelefoner eller in-ears, kan produktet sendes til reperation ved at oprette en reklamationssag her.

Beskyttelse af Personlige Oplysninger

Vi anvender dine oplysninger udelukkende til at kontakte dig vedrørende opdateringer om din ordre og vil altid behandle dine personlige data med respekt og fortrolighed.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i butikken og hjælpe dig med at opleve det bedste af Bang & Olufsen.