Butik

Bang & Olufsen Esbjerg

Gl. Vardevej 237, 6715 Esbjerg
  • Mandag – Fredag: 10.00 – 17.30
  • Lørdag: 10.00 – 14.00

Book en fysisk demonstration

Du er velkommen til at booke dit besøg på forhånd, så står vi klar med de produkter, du gerne vil opleve.

Kom og gør en god handel

Bang & Olufsen Esbjerg flytter i nye smukke lokaler i Kongensgade. Mens vi venter på at rykke ind i vores nye butik, sælger vi ud af udvalgte udstillingsmodeller. Kom og se udvalget, oplev den suveræne lyd, lad dig forføre af det smukke design og håndværk.

Gør en god handel. Først til mølle....

Bang & Olufsen Esbjerg

Vores hold hos Bang & Olufsen Esbjerg har flere årtiers erfaring fra branchen, er dedikerede og veluddannet, og altid klar på at yde en ekstraordinær kundeservice, så du kan få den bedste oplevelse med et af Danmarks mest ikoniske designbrands.

Vi hjælper dig gerne med at konfigurere dit drømme set-up, i vores butik eller hjemme hos dig, ganske gratis og uforpligtende. Har du brug for hjælp til finansiering af din Bang & Olufsen drøm, guider vi dig også meget gerne igennem dette.

Velmødt! Vi har nem parkering lige ved vores butiksdør på Gl. Vardevej 237 i Esbjerg og snart i nye smukke lokaler i Kongensgade.

Medarbejdere

Salg

Niels Rosendahl

Salg

Kazim Özcan

Salg

Michael Gjøl

Salg

Nicki Kargo Aagaard

Teknik

Jan Larsen

Teknik

Bjarne Pedersen

Teknik

Jesper Fangel Jensen

Teknik

Brian Jensen

Professionel rådgivning

Som autoriserede Bang & Olufsen forhandlere tilbyder vi en sømløs serviceoplevelse, fra din første forespørgsel til den skræddersyede levering og professionelle montering af dit valgte produkt.

Fysisk demonstration

Oplev den sublime signaturlyd og det uovertrufne billedkvalitet fra Bang & Olufsen i en fysisk demonstration af dine foretrukne produkter.