Butik

Bang & Olufsen Odense

Flakhaven 1, 5000 Odense
  • Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00
  • Fredag: 10.00 – 19.00
  • Lørdag: 10.00 – 16.00
  • Søndag: 10.00 – 16.00 *kun første søndag i måneden.

Book en fysisk demonstration

Du er velkommen til at booke dit besøg på forhånd, så står vi klar med de produkter, du gerne vil opleve.

Oplev vores eksklusive showroom hos Bang & Olufsen Odense, hvor luksusinnovation bliver til virkelighed. I byens gamle, smukke bank, står vi klar til at introducere dig til et bredt sortiment af de nyeste Bang & Olufsen designs, samt et større udvalg af vintage produkter, som er opdateret og sælges med betryggende garanti.


Vi ser frem til at give dig personlig og professionel rådgivning - enten i vores butik, vores tillæggende cafe, eller hjemme hos dig. Vi byder også gerne på en friskbrygget kop kaffe, hvis du ønsker at høre mere om Bang & Olufsens Bespoke-program, hvorigennem du kan skræddersy dit drømme set-up. Vi er med dig hele vejen fra overvejelse til konfigurering, og ikke mindst installering og montering hjemme hos dig.


Bang & Olufsen Odense huser desuden Drewsens Spisehus, hvor du kan nyde en forfriskning – i stueetagens hyggelige caféområde eller kælderens eksklusive bankboks.


På gensyn i Bang & Olufsens inspirerende verden i Odense C.

Medarbejdere

Salg

Torben Nielsen

Salg

Ulrik Pedersen

Salg

Casper Christiansen

Salg

Jannek Wulff

Salg

Rasmus S. Rasmussen

Salg - Trainee

Magnus Thomsen

Professionel rådgivning

Som autoriserede Bang & Olufsen forhandlere tilbyder vi en sømløs serviceoplevelse, fra din første forespørgsel til den skræddersyede levering og professionelle montering af dit valgte produkt.

Fysisk demonstration

Oplev den sublime signaturlyd og det uovertrufne billedkvalitet fra Bang & Olufsen i en fysisk demonstration af dine foretrukne produkter.