Limited edition

The Ferrari Collection

  • Nyheder

Tilgængelig nu i alle vores 9 butikker i et meget begrænset oplæg

To ikoner, som definerer lydens hastighed på ny. Med en særlig kollektion af elskede B&O-produkter i et iøjnefaldende nyt design – umiskendeligt Ferrari i materialer, kvalitet og farve.

Ferrari-kollektionen bringer vores to brands sammen i en særlig kollektion, som er mere sublim end summen af dens ligeså sublime partnere. Fire produkter fra Bang & Olufsen får et fremrangede twist – umiskendeligt Ferrari i dristighed, kvalitet og farve.

Et samarbejde til rekordbogen

Ferrari: Mestre i hastighed, præstation og hoveddrejende skønhed. Bang & Olufsen: Lydpionerer, der ubesværet balancerer mellem form og funktion. Begge dedikerede til at forfølge fortræffelighed på vores egne vilkår. Hvad sker der, når vi arbejder sammen?

Dristigt farvebrug

Det dristige farvebrug – en af samarbejdets vigtigste egenskaber – er det første, der fanger din opmærksomhed. “Vi eksperimenterede med udgangspunkt i den røde farve, som Ferrari er berømt for, og overvejede en række forskellige nuancer”, fortæller Tiina Kierysch, Director of Industrial design and CMF. “Til sidst valgte vi en moderne, moden rød farve med dybe undertoner af kirsebær. Parret med en tidløs sort og påført aluminiummet via dobbelt anodisering, forener farven perfekt vores to brands i et enestående dristigt udtryk. Brølet fra den røde farve er umuligt at overse, og den sorte farves dybde suger dig ind og afslører lagene af håndværksmæssig udførelse.”

Få oplevelsen på nært hold

Besøg en af vores 9 butikker og få en fysisk demonstration af alle dine favoritter.