Softwearplatform

Bang & Olufsen x Mozart

Mozart er Bang & Olufsens nyeste softwearplatform, skabt for at sikre, at vores produkters levetid omfatter endnu mere end fysisk design og håndværk. En gnidningsløs oplevelse med Bang & Olufsens luksuriøse strejf, designet til at blive opdateret, forbedret og bygget videre på i mange år frem.

Mozart-platformen er designet efter modulære principper. Dette betyder, at vores produkter er nemme at servicere og reparere og giver mulighed for fremtidige opgraderinger af streamingmodulet. Vi har fokus på vores produkters holdbarhed, så de kan få et langt liv gennem udvikling, opgradering og reparation. Vi agter endda at forlænge den ud over den første levetid for at kunne understøtte genanvendelse, genfremstilling og genbrug. Det kalder vi cirkularitet.

Fordele og funktioner ved Mozart

Bang & Olufsens Mozart software-platform tilbyder en række funktioner og fordele, herunder:

Modulær Opbygning

Mozart-platformen er designet med en modulær tilgang, hvilket gør det muligt for Bang & Olufsen at opdatere og tilpasse produkter over tid. Fremtidssikret teknologi.

Forbedret forbindelse 

Mozart understøtter avancerede forbindelsesmuligheder, såsom integrering med forskellige streamingtjenester, multiroom-funktionalitet og smart home integration. Dette gør det nemt for brugerne at nyde en problemfri lydoplevelse på tværs af forskellige enheder og tjenester.

Fremtidssikret teknologi

Mozart-platformen leverer trådløse softwareopdateringer, der tilføjer nye funktioner og forbedrer eksisterende funktioner. Herved forbliver produkter fra Bang & Olufsen kompatible med nye teknologier og standarder, hvilket giver en længere levetid og bedre brugeroplevelse. 

Intuitiv brugeroplevelse

Mozart-platformen er designet til at tilbyde en intuitiv og brugervenlig oplevelse, med fokus på nem betjening og tilpasning efter individuelle præferencer.

Mozart-platformen kombinerer klassiske design og lydkvalitet fra Bang & Olufsen med moderne teknologi, hvilket giver en sofistikeret og fremtidssikret lydoplevelse.

Mozart x Beosound A9

Man skal ikke pille ved klassikerne. Medmindre det er for at opdatere dem. Beosound A9 fås nu med vores Mozart-softwareplatform for at muliggøre stereo pairing, nemmere opsætning i appen og forbedret Wi-Fi-ydeevne. Alt sammen akkompagneret af en skulpturel form og en fantastisk lydsignatur, der har ændret den måde, hvorpå folk bringer musik ind i deres hjem i løbet af de sidste ti år.

Læs mere om Beosound A9

Tidløst design og forbedret ydeevne

Beosound 2 har længe leveret en futuristisk vision om kraftfuld 360-graders lyd, alt sammen i én elegant pakke. Nu er den endnu mere klar til fremtiden. Vi har vi føjet den seneste generation til vores Mozart-softwareplatform for at muliggøre stereo pairing, nemmere opsætning i appen og forbedret Wi-Fi-ydeevne. Den er designet til at blive opdateret, forbedret og bygget videre på i mange år fremover. Uden problemer.

Læs mere om Beosound 2

Få oplevelsen på nært hold

Besøg en af vores 8 butikker og få en fysisk demonstration af alle dine favoritter.