Do you - Do Bespoke

Bang & Olufsen Bespoke

  • B&O i hjemmet

At designe et Bang & Olufsen Bespoke produkt er en oplevelse, som er ligeså enestående som resultatet. En eksplosion af stoffer, trætyper og aluminiumsfinishes er klar til, at vi kan udforske dem sammen. Skræddersyet efter dine ønsker.

Bang & Olufsen Bespoke giver mulighed for, at ethvert produkt kan afspejle ejerens personlighed på flere niveauer. Udforsk de forskellige muligheder og find det perfekte match til både dit interiør og din smag – uanset om du foretrækker en subtil sølvfarve eller en dristig blå tone.

Bang & Olufsens Bespoke giver dig friheden til at skræddersy din oplevelse med en bred vifte af nuancer, materialer, finishes og detaljer. Vores rådgivere står klar til at hjælpe dig på rejsen mod unik fremstillede Bang & Olufsen produkter. Book et møde allerede i dag.

BEOLAB 50

Vælg enhver farve og finish til Beolab 50's aluminiumskerne, og vælg front- og sidepaneler af aluminium, træ eller stof, sådan som det passer dig. Bespoke

Ekspertrådgivere fra certificerede Bespoke-butikker vil samarbejde med dig hvert skridt på vejen og give dig adgang til vores team af designere, ingeniører og håndværkere, som er førende i verden. Du kommer med idéen og vi tager os af resten.

Utallige muligheder med Bang & Olufsen Bespoke

Dyk ned i en verden af farver og kvaliteter. Drømmer du om B&O højttalere i guld? Eller er rød din ynglingsfarve? Så er Bang & Olufsen Bespoke din mulighed for at gøre drømmen til virkelighed. Do You - Do Bespoke

Få oplevelsen på nært hold

Besøg en af vores 8 butikker og få en fysisk demonstration af alle dine favoritter.