Limited edition

Beosound A9 x Kasper Eistrup

  • Limited edition
  • Nyheder

Vi er stolte af at præsentere et eksklusivt samarbejde mellem Bang & Olufsen og billedkunstner, Kasper Eistrup. "Art of the A9"  højttaleren giver dig sublim lyd og et kunstværk i verdensklasse.

Kunstneren, Kasper Eistrup, der også er kendt fra bandet, Kashmir er stærkt passioneret for både lyd og det visuelle udtryk. Et ideelt match til Bang & Olufsen.

Den kunstneriske højttaler er lavet i et begrænset antal og kan efter aftale opleves hos Bang & Olufsen Drewsens. Kontakt din nærmeste butik for mere information eller book en fremvisning her.

Ud over coveret har Kasper Eistrup i samarbejde med Bang & Olufsen udviklet en særlig kobber-tonet aluminiumsramme, der omkranser højttaleren. Han har også udvalgt den mørkeblå nuance til de tre ben af fyrretræ og ’signeret’ bagstykket på højttaleren, der enten kan stå som et selvstændigt objekt i et rum eller monteres på væggen som et traditionelt maleri.

Cacophonia, Kasper Eistrup

Den danske musiker og billedkunstner Kasper Eistrup har med Cacophonia genfortolket Beosound A9-højttaleren. Højttalerens cover afspejler Kasper Eistrups kunstneriske stil, der forbinder fragmenter fra kunstværker – både i forhold til motiver, men også metoder som maling, tegning og blyantstreg.

Få oplevelsen på nært hold

Besøg en af vores 8 butikker og få en fysisk demonstration af alle dine favoritter.