VEJLE

Bang & Olufsen

B&O Vejle

Kom og besøg vort store showroom med hele Bang & Olufsen programmet i flere varianter. Vi har endvidere et stort udvalg i brugte Bang & Olufsen produkter som er opdateret og sælges med betryggende garanti.

Vi er altid klar med ærlig og professionel rådgivning i en afslappet atmosfære og en kop kaffe hvis du bare vil orientere dig lidt i de mange muligheder.

På gensyn i Bang & Olufsens inspirerende verden.

Sommerkampagne

Opnå suveræn lyd til din sommer med en attraktiv sommerpris på Beoplay A9 4th. Gen.

Sommerpris: 14.999,-

Normal pris: 22.990,-

Stort udvalg af B&O

Med butikker på tværs af Danmark, kan vi servicere et stort geografisk område og samtidig hurtigt og nemt levere et eksklusivt udvalg af produkter. Mærk og se produkterne i vores butik i Odense, Silkeborg, Horsens, Vejle eller Esbjerg og få den bedste rådgivning fra overvejelse af produkt til fuld integration i indretningen. Om end du søger sublime højtalere til dit hjem, hovedtelefoner til på farten, lydsystemer eller tilbehør.

Udforsk B&O produkter

Vi er autoriseret Bang & Olufsen forhandler og matcher priser med andre autoriserede forhandlere. I vores butikker kan du opleve et stort udvalg af nedenstående kategorier, afprøve produkterne, shoppe og lade dig inspirere i vores univers. Vi har ingen online butik, men sender gerne direkte hjem til dig med gratis fragt. Læs mere om vores produkter og kom forbi os til en snak i Silkeborg, Odense, Horsens, Vejle og Esbjerg.

Brugt

Højtalere

Multiroom

TV

Hovedtelefoner

Musik, der rejser med dig

Tilbehør

Du viderestilles til Bangogolufsen.com

Finansiering

Er du faldet for et Bang & Olufsen produkt eller måske endda synergien af flere der spiller sammen? Når du handler hos os, tilbyder vi i samarbejde med Sparxpres en attraktiv og hurtig finansiering.

Brugte B&O produkter

Når en design klassikker går i arv og kvaliteten forbliver den samme. Vi forhandler et stort udvalg af brugte B&O produkter, for at få varigt potentiale ud af godt design og give dig mulighed for at finde en udgået favorit.

Udforsk udvalget og læs mere om det enkelte produkt og dets garanti.

B&O Vejle

Søndergade 17
7100 Vejle
Tlf. 71 92 71 00

Åbningstider

Mandag – torsdag: 10.00 – 17.30
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10.00 – 14.00
Søndag: Lukket