Silkeborg

Bang & Olufsen

B&O Silkeborg

Oplev vores B&O univers i den gamle Rådhus bygning på Torvet i Silkeborg. I de historiske lokaler byder vi velkommen i en topmoderne Bang & Olufsen butik, med mulighed for at udforske og afprøve vores store produktudvalg. Helt unikt kan du besøge vores B&O museum i husets kælder. Få en professionel rådgivning, når du møder vores dygtige og passionerede eksperter. Besøg huset i Silkeborg og mærk stemningen af et helt unikt design univers.

Stort udvalg af B&O

Gå på opdagelse i vores fantastiske Bang & Olufsen produkter. Da vi har butikker i flere byer, kan vi tilbyde at servicere et stort geografisk omåde. Vi kan derfor samtidig leverer nemt og hurtigt. Udforsk vores udvalg af sublime højtalere til indretningen, hovedtelefoner til når du er på farten, lydsystemer og tilbehør. Mærk og se produkterne i vores butik og få den bedste rådgivning fra overvejelse til den fulde integration og opsætning i dit hjem.

Finansiering

Er du faldet for et Bang & Olufsen produkt eller måske endda synergien af flere der spiller sammen? Når du handler hos os, tilbyder vi i samarbejde med Sparxpres en attraktiv og hurtig finansiering.

Læs mere

Brugte B&O produkter

Når en design klassikker går i arv og kvaliteten forbliver den samme. Vi forhandler et udvalg af brugte B&O produkter, for at få varigt potentiale ud af godt design og give dig mulighed for at finde en udgået favorit. Udforsk udvalget og læs mere om det enkelte produkt og dets garanti.

B&O Silkeborg

Torvet 2A
8600 Silkeborg
Tlf. 86 82 51 22

Åbningstider

Mandag – Torsdag : 10.00 – 17.30
Fredag : 10.00 – 18.00
Lørdag : 10.00 – 15.00

Medarbejdere

Christian Alex Hansen
Salg
Anders Møller
Salg
Heino Østergaard
Salg
Jens Christian Boelslund
Tekniker
Casper Innleggen
Tekniker
Ole Bak
Tekniker
Pia Hedegaard
Bogholderi