ODENSE

Bang & Olufsen

B&O Odense

Oplev vores B&O univers i den gamle Danske Bank bygning i hjertet af Odense. Stærke kompetencer og ressourcer er blevet samlet i Odense med holdet bag den tidligere B&O Nyborg og Odense butik. Vi har fyldt de historiske lokaler med smukt design og Bang & Olufsen produkter. Her kan du udforske og opleve vores store produktudvalg og helt unikt besøge vores Second Life afdeling. Få en top professionel rådgivning og høj service, når du møder vores dygtige eksperter i vores hus. Et livsstilshus baseret på passion og design.

Stort udvalg af B&O

Med butikker på tværs af Danmark, kan vi servicere et stort geografisk område og samtidig hurtigt og nemt levere et eksklusivt udvalg af produkter. Mærk og se produkterne i vores butik i Odense, Silkeborg eller Horsens og få den bedste rådgivning fra overvejelse af produkt til fuld integration i indretningen. Om end du søger sublime højtalere til dit hjem, hovedtelefoner til på farten, lydsystemer eller tilbehør.

Finansiering

Er du faldet for et Bang & Olufsen produkt eller måske endda synergien af flere der spiller sammen? Når du handler hos os, tilbyder vi i samarbejde med Sparxpres en attraktiv og hurtig finansiering.

Læs mere

Brugte B&O produkter

Når en design klassikker går i arv og kvaliteten forbliver den samme. Vi forhandler et stort udvalg af brugte B&O produkter, for at få varigt potentiale ud af godt design og give dig mulighed for at finde en udgået favorit. Helt unikt har vores butik i Odense en stor og lækker Second Life afdeling, hvor du kan opleve vores brugte B&O produkter.

Udforsk udvalget og læs mere om det enkelte produkt og dets garanti.

B&O Odense

Flakhaven 1
5000 Odense
Tlf. 66 14 19 12

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 16.00
Søndag: 10.00 – 16.00 *kun første søndag i måneden.

Medarbejdere

Lars Sjøholm
Salg
Alexander Toft
Trainee
Rasmus Sønderdahl
Salg
Torben Nielsen
Tekniker
Kenneth Madsen
Montør
Casper Christensen
Salg