ESBJERG

Bang & Olufsen

B&O Esbjerg

Kom og besøg vort store showroom med hele Bang & Olufsen programmet i flere varianter. Vi har endvidere et stort udvalg i brugte Bang & Olufsen produkter som er opdateret og sælges med betryggende garanti.

Vi er altid klar med ærlig og professionel rådgivning i en afslappet atmosfære og en kop kaffe hvis du bare vil orientere dig lidt i de mange muligheder.

På gensyn i Bang & Olufsens inspirerende verden.

Stort udvalg af B&O

Med butikker på tværs af Danmark, kan vi servicere et stort geografisk område og samtidig hurtigt og nemt levere et eksklusivt udvalg af produkter. Mærk og se produkterne i vores butik i Odense, Silkeborg, Horsens eller Esbjerg og få den bedste rådgivning fra overvejelse af produkt til fuld integration i indretningen. Om end du søger sublime højtalere til dit hjem, hovedtelefoner til på farten, lydsystemer eller tilbehør.

Finansiering

Er du faldet for et Bang & Olufsen produkt eller måske endda synergien af flere der spiller sammen? Når du handler hos os, tilbyder vi i samarbejde med Sparxpres en attraktiv og hurtig finansiering.

Læs mere

Brugte B&O produkter

Når en design klassikker går i arv og kvaliteten forbliver den samme. Vi forhandler et stort udvalg af brugte B&O produkter, for at få varigt potentiale ud af godt design og give dig mulighed for at finde en udgået favorit.

Udforsk udvalget og læs mere om det enkelte produkt og dets garanti.

B&O Esbjerg

Gl. Vardevej 237
6715 Esbjerg
Tlf. 75 12 56 00

Åbningstider

Mandag – Fredag: 10.00 – 17.30
Lørdag: 10.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Medarbejdere

Niels Rosendahl
Salg

+45 2835 5651

Michael Gjøl
Salg

+45 2429 5911

Kazim Storgaard
Salg

+45 9214 5652

Nicki Aagaard Jørgensen
Salg

+45 9215 5651

Brian Jensen
Teknik
Jesper Fangel Jensen
Teknik
Bjarne Pedersen
Teknik