NYHED

Nyd lyden af sommer

Tag musikken med. Altid lige ved hånden. Lige nu får du en eksklusiv sommergave og 5 års garanti, når du køber en Beosound A5.

SOMMERKAMPAGNE

Få en Beosound Level

Oplev sportssommeren med Bang & Olufsen. Køb Beovision Contour TV og få en Beosound Level højtaler til en værdi af op til 13.490 kr. med i købet.

Læg en Beovision Contour og en valgfri Beosound Level i kurven. Rabatten bliver automatisk tilføjet.

Læs mere om Contour kampagnen
LIMITED EDITION

Beosound A9 x Kasper Eistrup

Den danske musiker og billedkunstner Kasper Eistrup har med Cacophonia genfortolket Beosound A9-højttaleren.

Oplev værket her

Rentefri finansiering

Ansøg her

Landsdækkende service

Find B&O butik

Click & Collect

Se hvordan

Professionel montage og installation

Læs mere
NYHED

Eksklusiv lyd i sommerens farver

Beosound 2 i eksklusive sommerfarver forvandler ethvert rum fra levende og energisk til roligt og beroligende. Hver ny, eksklusiv farve fanger din opmærksomhed, og holder den længe efter musikken er stoppet.

Udforsk Beosound 2 Atelier

Den ultimative sanseopleve

Lyd. Billede. Dit valg.

Byt til nyt

Har du et B&O produkt i forvejen, og overvejer du et nyt? Få et tilbud på dine nuværende højttalere eller TV her.

Få en vurdering her

Landsdækkende butikker

Oplev en verden af eksklusive B&O produkter i en af vores 8 butikker. Altid kvalificeret, personlig rådgivning.

Find din nærmeste B&O butik
PRemium

Eksklusiv hjemmebiograf

Udforsk Beovision Harmony

Få besked som den første

Få en genvej direkte i din indbakke til nyheder, unikke second-hand tilbud og kampagner.

Jeg accepterer, at bangolufsen.drewsens kan kontakte mig via digital kommunikation, herunder e-mail med personlig markedsføring af vores produkter og begivenheder i Bang & Olufsens butikker. Det er til enhver tid muligt at opsige abonnementet. Detaljer om behandling af personoplysninger: fortrolighedspolitik.

Bang & Olufsen: Eksklusive lyd- og billedoplevelser

Bang & Olufsens lyd drejer sig om autenticitet. Som lytter skal du kunne høre alle detaljer i optagelsen. Den overordnede ambition er at gøre lytterne til centrum for oplevelsen, uanset hvor de sidder.

Vi forsøger ikke at fjerne noget fra eller føje noget til oplevelsen, f.eks. en fyldig bas, medmindre det var kunstnerens hensigt. Du skal kunne høre alt fra de laveste til de højeste toner og alle nuancer derimellem.

Du skal kunne lytte til musikken – ikke højttaleren – i lang tid uden at blive træt. Bang & Olufsen ønsker ikke kun at genskabe præcisionen i en optagelse, men også rumligheden og rumvirkningen.

Som kunde skal du opleve en lydoptagelse, nøjagtigt som kunstneren havde forestillet sig den – hverken mere eller mindre. Dette kræver, at vi har fuldstændig styr på lydbehandlingen fra kilde til øre. Vi er nødt til hele tiden at udfordre teknologiens grænser for at sikre dette.

Bang & Olufsen lyddesigns omfatter løsninger i forskellige materialer og størrelser, da folk har forskellige behov og præferencer. Vi tror ikke på one size fits all-princippet. Bang & Olufsen tror på, at alle kunder ønsker noget unikt, og vi stræber efter at levere denne service.

Historien bag Bang & Olufsen

Bang & Olufsen blev grundlagt den 17. november 1925 af Peter Bang og Svend Olufsen. De havde en fælles drøm; at lave radioer og blive uafhængige. Med økonomisk støtte fra familien og et lånt loft på familien Olufsens herregård Quistrup i Struer blev drømmen til virkelighed.

Deres fædre var de første storaktionærer, og familierne ejede alle aktier indtil 1977, hvor Bang & Olufsen blev noteret på Københavns Fondsbørs. I dag ejes Bang & Olufsen af danske og udenlandske institutionelle investorer og detailinvestorer. Alle investor- og interessentoplysninger er tilgængelige på Bang & Olufsens investorwebsite.

Bang & Olufsen Drewsens

Vi er autoriseret Bang & Olufsen forhandler og matcher priser med andre autoriserede forhandlere. I vores butikker kan du opleve et stort udvalg af B&O produkter, afprøve produkterne, shoppe og lade dig inspirere i vores univers. Vi har ingen online butik, men du kan reservere i din foretrukne butik og vi sender også gerne direkte hjem til dig med gratis fragt. Læs mere om vores produkter og kom forbi os til en snak i Silkeborg, Odense, Vejle, Hellerup, Aarhus, Aalborg, Rødovre og Esbjerg.

Bang & Olufsen Second Life

Når en design klassikker går i arv og kvaliteten forbliver den samme. Vi forhandler et udvalg af brugte B&O produkter, for at få varigt potentiale ud af godt design og give dig mulighed for at finde en udgået favorit. Udforsk udvalget og læs mere om det enkelte produkt og dets garanti.