Butik

Bang & Olufsen Horsens

Søndergade 28, 8700 Horsens
  • Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.30
  • Fredag: 10.00 – 18.00
  • Lørdag: 10.00 – 14.00

Book en fysisk demonstration

Du er velkommen til at booke dit besøg på forhånd, så står vi klar med de produkter, du gerne vil opleve.

April 2024 markerer starten på et nyt kapitel for Bang & OlufsenDrewsens i Østjylland. Vores butik i Horsens flytter til Vejle, hvor du fremover finder professionel rådgivning fra velkendt personale.

Butikken i Horsens vil udfases i løbet af marts måned 2024, hvor vi sælger ud af udvalgte udstillingsmodeller. Kom og se udvalget, oplev den suveræne lyd, lad dig forføre af det smukke design og håndværk - og gør en god handel. Først til mølle.

Vi ønsker at give vores kunder oplevelser i eksklusiv særklasse og det kan vi tilbyde i vores luksuriøse omgivelser i Bang & Olufsen Vejle.

”Vi kommer stadig til at have et stort fokus på Horsens og konsolideringen af de to butikker i Vejle giver vores hold et større råderum og mulighed for at stå endnu stærkere og tættere. Det vil stadig være samme, velkendte ansigter, du vil møde i vores butik i Vejle, og vores erfarne montør- og sælgerhold står som altid klar til at køre ud på hjemmebesøg og servicere vores kunder i Horsens-området,” fortæller butikschef, Daniel Østergaard, som opfordrer alle til at lægge vejen forbi den nyåbnede butik på Søndergade 17 i Vejle.

Medarbejdere

Salg

Daniel Østergaard

Salg

Søren Futtrup

Teknik

Casper Innlegen

Christoffer Lund Christensen

Teknik

Ole Bak

Teknik

Jens Christian Boelslund

Professionel rådgivning

Som autoriserede Bang & Olufsen forhandlere tilbyder vi en sømløs serviceoplevelse, fra din første forespørgsel til den skræddersyede levering og professionelle montering af dit valgte produkt.

Fysisk demonstration

Oplev den sublime signaturlyd og det uovertrufne billedkvalitet fra Bang & Olufsen i en fysisk demonstration af dine foretrukne produkter.