B&O Silkeborg

B&O Odense

Book bord

Menu

Book bord

Menu

Inspiration

Odense

Drewsens Spisehus

BOOK BORD

BESTIL takeaway

Vores menu

ÅBNINGSTIDER

Drewsens Odense

I hjertet af Odense, kan du besøge vores smukke spisehus. Her er vi passioneret omkring den gode oplevelse, håndværk og kvalitet. Vi værdsætter vores tætte samarbejde med vores leverandører og de gode lokale råvarer. Vores morgenmad, frokost og aftensmad serveres, så den kan deles ved bordet. Vi anbefaler velsmagende vin, øl fra Albani eller cocktails til retterne.

Mad i hyggelige omgivelser

Mærk torvets pulserende byliv, når du nyder din mad eller kaffe i vores hyggelige udeområde. Inde i spisehuset kan du opleve et smukt design univers i den nyrenoverede gamle bank. Det skal føles som en krammer at besøge os på Drewsens. Derfor gør en dyd ud af at give en hyggelig og afslappet oplevelse, om end besøget er for en kop kaffe, morgenmad eller aftensmad.

Book bord i Odense

Planlægger du en aften ude eller en speciel fejring? Sikre dig en hyggelig madoplevelse i vores stemningsfulde spisehus i Odense. Du kan med fordel book bord på forhånd.

Drewsens Spisehus Odense

Flakhaven 1
5000 Odense
Tlf. 30 32 28 58
Mail : Odense@drewsens.com

Åbningstider

Mandag – onsdag: 08.00 – 18.00
Torsdag – fredag: 08.00 – 22.00
Lørdag: 09.00 – 22.00
Søndag: 10.00 – 16.00 *kun første søndag i måneden.

Title Address Description
Flakhaven 1, 5000 Odense, Danmark

Drewsens

Velkommen til Drewsens spisehus i hjertet af Odense. Er du til lækre råvarer og en udsøgt smag serveret i de mest fantastiske omgivelser, så skal du komme forbi Drewsens Spisehus i Odense. Vi holder til i fuldstændig ny-renoverede og helt fantastiske omgivelser Flakhaven 1, hvor vi har skabt et spisehus og livsstilshus i 3 etager. Her byder vi på friske og meget nøje udvalgte råvarer blandet med godt håndværk, som vi krydrer med vores personlige passion for mad. Udover en skøn atmosfære serverer vi et lækkert udvalg af delemad, friske cocktails, drinks, special øl, øl fra Albani, smagfulde vin og virkelig god kaffe. Kom ind og oplev den gode stemning og oplev selv de meget smukke omgivelser. Du kan samtidig besøge vores Bang & Olufsen butik og showroom.

Morgenmad & frokost

Oplev de historiske vingesus i den gamle bygning som tidligere husede Danske Bank, i mens du nyder en kop velbrygget kaffe lavet på de bedste kaffebønner fra Søren Stiller. Du kan også bestille Odenses bedste brunch og her sammensætte dine yndlingsretter. Hos Drewsens i Odense kan du hurtigt kigge ind på vej til arbejde og snuppe en kop kaffe med på vejen, da der er nem parkering. Du kan også invitere en kollegaer, forretningsforbindelse eller ven/veninde ind på en lækker brunch eller frokost. Vores brunch i Odense serveres som delemad.

Hos DREWSENS i Odense serverer vi en lækker morgenmad og kaffe til de morgenfriske fra kl. 8.00 – 11.00 mandag til fredag og lørdage mellem kl. 10.00 – 11.30. Du kan vælge en hurtig og let morgenmad eller du kan sammensætte din egen favorit brunch. Vælg mellem mange forskellige delevenlige retter, skønne og sunde shots, yoghurt, økogrød, friskbagt brød samt meget andet.

Vi serverer frokost mellem kl. 12.00 – 17.00 som du enten kan nyde i vores stemningsfyldte lokaler eller kan tage plads i vores lille oase ude på torvet, hvis vejret tillader det. Vores frokostmenu er udsøgt og du har mulighed for at vælge blandt flere sunde retter. Der er noget for enhver smag. Vi har alt lige fra helt friske sunde salater, snacks hvis du kun er lidt sulten eller du kan få kokkens vidunderlige frokost, sammensat hvor der er kræset for smagsløgene.

Hvilken type mad serveres

Vi elsker vores madkoncept, som går ud på at vi deles om maden. Maden nydes på en helt anden måde og man deler sin oplevelser omkring smagen ved hver ret. Delemad er for os indbegrebet af hygge. Alle vores serveringer kan bestilles som delemad. Det har vi valgt fordi vi elsker den magi og glade stemning vi oplever, hver gang vi samles omkring et bord og spiser mad lavet af udsøgte råvarer. Maden serveres i smukke skåle, som er lette at sende rundt. Man anretter selv sin tallerken med den valgte delemad, så man er sikker på at få sine favoritter. Da vi både fungerer som Cafe i Odense og som restaurant, har vi valgt at kalde os for et spisehus. Med vores Bang og Olufsen forretning og showroom kan man kalde os for et oplevelseshus, fuld af gode oplevelser.

Take away Odense

I vores restaurant i Odense er det også muligt at bestille take away, så du kan nyde vores mad hvor du end har lyst til.

Aftenmad i Odense midtby

Aftenservering fra kl. 18.00 torsdag til lørdag

En aften hos Drewsens bliver en oplevelse på en restaurant i Odense C, som du ikke glemmer lige med det samme. Vores omgivelser og inspirerende mad er noget ganske særligt. Vi udvælger vores råvarer meget nøje og kun det bedste er godt nok. Vores store passion for mad skinner igennem alt hvad vi serverer, lige fra valg af råvarer til de tilhørende drikkevarer. Alt skal være en vidunderlige og sanselig oplevelse. Aftenmenuen kan du selv være med til at sammensætte ved at vælge blandt flere spændende deleretter. Det er også muligt at vælge en menu. Vil du gerne høre vores forslag til en spændende sammensat menu, så byder vi gerne ind med det. Vores personale er passionerede medarbejdere, der sætter en ære i at kende til alle vores mange retter, så de kan informere vores kunder om hvad der er i retterne. Vi finder gerne den helt rigtige vin til dine retter eller special øl.

Om Drewsens i Odense

I tæt samarbejde med lokale leverandører er der hos DREWSENS skabt et delikat åndehul for dig som gæst med fokus på råvarer af allerhøjeste kvalitet. På vores menukort finder du udvalgte specialiteter fra blandt andre Albani, Søren Stillers kaffe, Sigurd Muller vin, Østjysk vin, Emeyu Te, Bie’s Bryggeri og Nordisk Kombucha.

DREWSENS er en moderne restaurant i Odense, som holder til huse i helt fantastiske og historiske omgivelser. Man kan opleve de historiske vingesus og mange af de gamle stemningsgivende værdier fra den gamle bank er bevaret. Der er renoveret med forståelse for bevarelse af fortiden, blandet med fantastisk nytænkende smukt design. Det skal bare opleves. Smukt, æstetisk, historisk, klassisk og nyskabende. Alt sammen er forenet i en højere enhed i den smukke bygning. Her kan du mødes med dine venner, familien, forretningsforbindelsen, kæresten eller kollegaen i

en hyggelig og sanselig atmosfære. Hos os er der ikke så mange regler. Til gengæld lægger vi os i selen for at give vores gæster rendyrket lokal ildhu, glade smagsløg, en god fornemmelse i maven – og naturligvis lysten til at komme igen.

Spisehus med udeservering

Foran Flakhaven 1 kan vi tilbyde udeservering i vores lille hyggelige oase af borde og parasoller. Her kan du sidde og suge den gode stemning ind, mens du nyder en kop velsmagende kop kaffe, drikke cocktails med veninderne eller nyde et glas vin. Vi servere mad fra kl. 8.00 alle hverdage samt fra kl. 10.00 om lørdagen. Står solen højt på himlen skærmer vi gerne af med parasoller, så du kan sidde køligt i skyggen og vi har bløde varme tæpper til de lidt kølige dage. Vi vil gøre alt for at du kan sidde afslappet og nyde den dejlige rolige atmosfære og fornemme den behagelige stemning.

+ LÆS MERE