Sommerkampagne

Opnå suveræn lyd til din sommer med en attraktiv sommerpris på Beoplay A9 4th. Gen.

Sommerpris: 14.999,-

Normal pris: 22.990,-

Konceptet

I vores butikker tager vi dig med på en rejse i et unikt design univers. Vi er lokaliseret i historiske bygninger, hvor vi giver dig mulighed for at udforske og afprøve Bang og Olufsen produkter. B&O har skabt klassisk dansk design i særklasse siden 1925, design som vi er stolte af at formidle. Med butikker i Odense, Silkeborg og Horsens har vi samlet et stort hold af smilende eksperter og B&O entusiaster, som brænder for når detalje, lyd, indretning og design går op i en højere enhed. Besøg vores livsstilshus i Silkeborg eller Odense, hvor du samtidig kan nyde en kvalitets kaffe fra husets spisehus, imens du går på oplevelse i vores topmoderne design butik.

Udforsk B&O produkter

Vi er autoriseret Bang & Olufsen forhandler og matcher priser med andre autoriserede forhandlere. I vores butikker kan du opleve et stort udvalg af nedenstående kategorier, afprøve produkterne, shoppe og lade dig inspirere i vores univers. Vi har ingen online butik, men sender gerne direkte hjem til dig med gratis fragt. Læs mere om vores produkter og kom forbi os til en snak i Silkeborg, Odense, Horsens, Rødovre, Hellerup, Aarhus, Aalborg og Esbjerg.

Brugt

Højtalere

Multiroom

TV

Hovedtelefoner

Musik, der rejser med dig

Tilbehør

Du viderestilles til Bangogolufsen.com

Historier

Bliv inspireret af vores fortællinger

Finansiering

Er du faldet for et Bang & Olufsen produkt eller måske endda synergien af flere der spiller sammen? Når du handler hos os, tilbyder vi i samarbejde med Sparxpres en attraktiv og hurtig finansiering.

Opsætning & indretning

I en eksklusiv sammensmeltning af lækkert dansk design og produkter af høj kvalitet, gør vi en dyd ud af at vejlede til det helt rigtige produktvalg. Med en tanke på funktionalitet, farve nunancer, stil og materialer, rådgiver vi gerne til det produkter der skaber bedst sammenhæng i dit hjem. Med mange års erfaring med opsætning af B&O Multirooms, hjælper vi både med opsætning, lydindstilling og placering af højttalere, så vi kan sikre, at du får det bedst mulige ud af dit nye B&O produkt.

Integration & netværk

Uanset om du ønsker det komplette home automation-system, en fuldt integreret surround sound-opsætning eller forbundne højtalere til dit erhverv, så har vi løsningen til netop dine behov. I dag kommunikerer de fleste ting trådløst, netværket er derfor en vigtig del af en fantastisk og velfungerende integration. Af samme årsag har vi PCNA certificerede eksperter netop til at skabe den bedste løsning på området.

Garanti & service

Når du køber et Bang & Olufsen produkt i en af vores butikker, gør vi vores yderste for at levere den bedst tænkelige service. Det er vigtigt for os at du kommer nemt og godt igang med dit nye produkt, vi er derfor tilgængelige med den bedste support efter dit køb. Læs mere om vores produktgaranti og kontakt os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning..

Få nyhederne først

Vil du være med, når vi deler fantastiske produkt lanceringer og nyheder?

Leave this field blank

Velkommen til Bang & Olufsen

Kig ind i vores fantastiske butikker som har til huse i henholdsvis Silkeborg, Horsens, Rødovre, Hellerup, Aarhus, Aalborg og Odense. Oplev B&O på en helt ny måde. Kom ind i og gå på opdagelse i vores nye sanselige univers hos B&O i Odense eller Silkeborg. Her finder du både showroom, butik og Café i historiske smagfulde omgivelser og med verdens bedste service.

B&O i Silkeborg, Horsens og Odense kan noget helt særligt. Vi er et samlet stort team med mange forskellige kompetencer, og vores største forcer er, at vi leverer en ”konge service” til alle vores kunder. Vi er specialister på monterings og projekteringsdelen, hvor vi har et helt team af dygtige medarbejder med de helt rigtige kompetencer til opgaven. Vi råder også over et lager, der er større end hos andre B og O forhandlere i Danmark. Vores butikker ligger geografisk godt, så vi nemt kan servicere hele landet. Vi servicerer alt fra audio video løsninger til større netværksløsninger. Vi er lyd og indretningsnørder med sans for design og funktionalitet. I vores butikker står vi altid til rådighed og kan give dig den bedste support omkring vores produkter, hjælp til valg af produkter samt hele implementeringen heraf, så du får den bedste mulige opsætning.

Service i verdensklasse

Når du handler i en af vores butikker, kan du forvente en personlig service i absolut verdensklasse. Vi er et team af professionelle medarbejdere, som besidder al den viden, som du måtte have brug for. Vi er eksperter og vi står klar til at installere den perfekte og skræddersyede løsning til dig. Vi hjælper med alt fra indledende rådgivning til den endelig implementering. Vi arbejder kun sammen med markedets førende home automation-eksperter, herunder Lutron, Busch-Jaeger, LK Schneider og Crestron. Dette sikrer en solid teknisk support samtidig med mulighed for at integrere stort set ethvert home automation-system i din Bang & Olufsen opsætning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få en uforpligtende snak om dine muligheder for en skræddersyet løsning.

Hvad sælger B&O

Kig ind i vores flotte butikker og gå på oplevelse blandt vores mange fantastiske produkter. I vores butikker vil du finde et meget flot udvalg af højtalere, hovedtelefoner, TV, lydsystemer samt tilbehør.

Bang og Olufsen højtaleres

Vi har et meget flot udvalg af Bang og Olufsen højtalere og i vores sortiment finder man et lækkert udvalg af topmoderne bærbare højtalere, forbundne højtalere og højtalere til at skabe din helt egen hjemmebiograf. Med en bærbar Bluetooth-højtaler er det muligt at tage musikken med dig og stadigvæk få en lydafspilning i den højeste kvalitet i de smukkeste og tidløse designs. Højtalerne kan forbindes via Bluetooth med kompatible digitale enheder og tages let med rundt omkring.

Vores udvalg af forbundne højtalere er unikt og her finder du højtalere i flere smukke æstetiske former der skaber harmoni og ynde i dit hjem og får lyden til at flyde rundt, ensartet og kraftfuldt. Enhederne kan spille sammen via WiFi eller de kan anvendes enkeltvis. Du har fuld kontrol over alle enheder med brugervenlig betjening og unik høj lydkvalitet. I Bang og Olufsen app er det muligt at sammenligne de forskellige højtalere og deres kvaliteter. Det hjælper vi også meget gerne med, når du kommer ind i butikken.

Hvis der er noget som vi er virkelig stærke i hos B & O, så er det lydoplevelsen, som er absolut sublim.

Bang og Olufsen høretelefoner

Hovedtelefoner er igen blevet moderne og i bybilledet ses rigtig mange bevæge sig rundt med de super cool ørebøffer i mange forskellige udgaver. Beoplay høretelefoner er vi særdeles stolte af. Der er aktiv støjreduktion som lukker alle lyde ude og et topmoderne look. De er så komfortable at have på, så du næsten ikke mærker dem. Med Beoplay hovedtelefoner får du den ultimative lydoplevelse. Sidder du og arbejde i et åbent kontormiljø, kan du skabe dit helt eget rum med den effektive støjreduktion, som effektivt lukker andre lyde ude, så du kan få ro til arbejdet. Beoplay serien af noise cancelled hovedtelefoner er speciallavede højtalerenheder. De er lavet af aluminium og er B & O’s hidtil mest aktive støjreducerende enheder. Her kan du skabe dit helt eget private lydunivers, lukke alle lyde ude og nyde din egen musik, eller du kan lave total stilhed, mens du arbejder. Høretelefonerne er lette og føles meget behagelige at have på.

Bang & Olufsen TV

Et TV skal ikke bare være et TV. Det skal være et stykke smagfuld kunst, som kan skabe magi i dit hjem. Beovision TV er med en helt fantastisk skærmteknologi og prisvindende TV-Lyd. Her går design og lyd op i en højere enhed. Beovision tv’et er for dig som ønsker den totale fornemmelse af luksus og kvalitet i de smukkeste rammer. Helt klart noget som skal opleves. Med integrerede lydstreamingteknologier og integrerede musiktjenester får du et multiroom-kompatibelt musiksystem som er brugervenligt og lækkert at anvende. Det er desuden muligt at opgradere Beovision TV med yderligere højtalere og lave din helt egen hjemmebiograf med fantastisk lyd, som får dig til at føle, at du er med i filmen eller sidder inde på stadionet og se fodboldkampen selv. Når lyd gengives på den helt rigtige måde drages man let helt ind i stemningen og følelserne tager over. Det er lyd når lyd er bedst og det er det, som vi er rigtig gode til hos B&O. Derfor er det også vigtig at du får det helt rigtige Bang & Olufsen TV til din bolig. Kom ind forbi vores butik og få en grundig præsentation og mærk selv efter, hvad der føles rigtig for dig.

Bang og Olufsen support

Når du handler i en af vores 3 butikker i enten Silkeborg, Horsens eller Odense, vil du opleve at blive mødt at et meget imødekommende personale. De kan tilbyde dig den rette professionelle hjælp med alt lige fra rådgivning omkring vores produkter til den optimale placering, lyd indstilling og indretning, så du får den bedste og skræddersyede løsning og opsætning tilpasset dit hjem. Bang og Olufsen kundeservice efterlever målet om at give alle kunder en professionel service med alt hvad det indebærer, lige fra opsætning til informationer om din fjernbetjening. Er du mere til selv at handle på nettet, har vi selvfølgelig også en Bang og Olufsen webshop, hvor du kan finde flere informationer omkring vores produkter. Vi håber at du kigger forbi og ser vores skønne butikker, nyder en velduftende kop kaffe eller får et godt glas vin i vores tilhørende café/restaurant i enten Odense eller Silkeborg.

Luksus produkter og dansk design

Bang og Olufsen er en eksklusiv sammensmeltning af lækkert dansk design og produkter af fantastisk høj kvalitet fra et brand der er verdenskendt. B&O er indbegrebet af ”Luxury lifestyle”. Det er kunstværker, lydkvalitet og innovative løsninger som smelter sammen i en højere enhed. Bang og Olufsen er for de som ønsker en helt særlig oplevelse indenfor design, billede og lyd forenet i et gennemtænkt æstetisk yndefuldt, men også tidløst dansk design. I snart et århundrede har Bang og Olufsen været absolutte pionerer indenfor integration af smarte hjem med deres gennemtænkte audio video løsninger, som er kendt og anerkendt over hele verden. Bang & Olufsen har en evne til at differentiere sig og skille sig ud fra andre mærker med det mere gennemtænkte udtryk og de mange innovative muligheder. Her designes produkter til at arbejde sammen som et fuldt integreret system. Den digitale lydprocessor i et Beovision TV er et rigtig godt eksempel herpå. Her “kender” lydprocessoren de nøjagtige funktioner i alle de andre produkter i rummet. Denne integration har den store fordel, at et Beovision TV kan optimere lydfordelingen automatisk – ikke kun til opsætningen, men også til dit rum, din placering samt til indholdet. På den måde kan du nyde et musiksystem, et TV og et hjemmebiografsystem – alt samlet i én løsning. Oplevelsen er fantastisk.

B&O er en meget traditionel virksomhed, som stadigvæk vedholder alle de gamle dyder og hvor servicen er et meget vigtigt fundament, sammen med fokus på at levere en virkelig høj kvalitet. B&O sætter værdibarren højt på alle parametre for hele markedet, og det er noget som vi er meget stolte af og som vi for altid vil blive ved med.

Design, lyd, fleksibilitet og brugertilpasning

B & O er luksus produkter forenet i et unikt og meget smukt design, som er elsket og anerkendt overalt. B & O produkterne er indbegrebet af den absolutte højeste kvalitet indenfor billede, lyd og design. Integrationsmulighederne er ubegrænsede og alt er gennemtænkt ned til den mindste detalje. Når du træder ind ad døren til vores Bang og Olufsen butik, vil du alle steder blive mødt af et fagligt meget dygtigt personale, der besidder al den viden du har brug for. Her kan du få hjælp med alt, lige fra hvordan det er muligt at integrere ældre modeller med helt nye Bang og Olufsen produkter, samt kan du få professionel hjælp med alt indenfor netværk, Smart-TV, musikstreaming, BeoLiving løsninger samt alt andet omhandlende vores produkter. Du vil opleve, at alt vores personale har et indgående kendskab til alle nye som ældre Bang og Olufsen produkter, samt er vi altid på forkant med hvad der er i vente. Bangogolufsen fremstiller og udvikler en lang række forskellige audio/video produkter, telefoner samt meget mere. I vores butikker fordelt udover hele Danmark har du mulighed for at se vores produkter samt få en personlig service udover det sædvanlige.

Overvejer du at købe et B & O produkt?

Vi har simpelthen udviklet en Bang og Olufsen App ”AR EXPERIENCE APP” som skal gøre det nemmere for dig at udforske og tilpasse vores produkter, så de passer til dit hjem og til dig og din families behov. Ved hjælp af denne app, som kan anvendes både af IOS og android smartphones, kan du nemt udforske, hvordan produkterne ser ud i dit hjem. Du kan også tilpasse produkterne og se hvordan de forskellige designs passer ind. Du kan endda tænde produkterne i appen og opleve hvilken stemning de vil tilføje dit hjem. Det er også muligt at gemme billederne og dele dem med dine venner og familie. Det eneste du skal gøre er at downloade den gratis app i App Store eller Google Play. Så kan du gå rundt i dit hjem og opleve på magiske vis hvordan dine favoritprodukter visuelt bringes til live her.

B&O klima- og miljøpåvirkning

Bang og Olufsen udvikler konstant på at forbedre og minimere virksomhedens klimaaftryk til et absolut minimum. Mange nye initiativer er taget for at reducere blandt andet udledning af CO2. Naturgas er således blevet erstattet af fjernvarme på hovedafdelingen i Struer. Denne ændring alene har været med til at reducere CO2-udledningen med 800 ton om året. Vi er ligeledes godt i gang med at optimere på vores emballagedesign, for her kan vi også være med til at gøre en forskel. Derfor har vi over noget tid nu udviklet en bæredygtig emballagestrategi til at forbedre vores emballage, hvor vi har set på alt lige fra materialeudvinding, fremstilling, transport, brug og slutning af levetiden og nu er vores nye og bæredygtige emballage kommet på markedet. Det er vi meget begejstrede for.

Virksomheden B og O ønsker at være en del af fællesskabet, hvor vi sammen skal have minimeret den negative indvirkning der er på miljøet og klimaet. Det gøres med stort fokus på at optimere egen drift og på forsyningskæden, hvor der konstant arbejdes på at reducere miljøpåvirkningen af produkterne. Bangolufsen producerer produkter med lang levetid og i et tidløst design, som år efter år ikke bliver mindre populært. I mange danske hjem har der været et Bang og Olufsen tv. Nogle er gået i arv i generationer. Værdien bevares utrolig godt, og dette skyldes den meget høje kvalitet og de helt unikke designs som er smagfulde, tidløse og meget elegante. Der har i mange år været en smid-væk-kultur, men aldrig for B&O, deres produkter er noget som man passer på og bevarer. Efterspørgslen er stor på Bang og Olufsen brugte produkter og vi elsker det. Vi elsker vores nye smukke serier, men vi er også stolte af det arbejde som vi har bag os. Og at forbrugerne bliver ved med at anerkende BogO produkterne på fineste vis, betyder utrolig meget for os.

Bang og Olufsen historie

Bang og Olufsen hovedkontoret ligger i Struer og det er hvor at stort set al udvikling og produktmodning foregår. Her blev Bang og Olufsen grundlagt i 1925 af Peter Bang og Svend Olufsen, som mødte hinanden på ingeniørstudiet. I dag sælges Bang og Olufsen produkter i det meste af verden og størstedelen af virksomhedens omsætning stammer fra eksport. Produktionen foregår hovedsageligt i Danmark fra fabrikken i Struer. Her ligger fabrikken side om side med udviklingsafdelingen, administrationen og selve hovedsædet. Den tætte placering er med til at skabe de meget tætte relationer afdelingerne imellem. 2006 tog blev yderligere en fabrik taget i brug beliggende i Tjekkiet. På fabrikken i Tjekkiet er der hovedsageligt fokus på fremstilling af audioprodukter samt på formontage-opgaver. Bang og Olufsen Danmark er anerkendt overalt i verden og er et meget stærkt brand.

Hvis du skulle få lyst til at vide meget mere om de produkter der er udviklet gennem årene, så skal du bestemt tage en tur til vores Bang og Olufsen museum i Silkeborg. I den gamle rådhuskælder under Café Drewsens, kan du tage på en historisk rejse og her opleve en masse omkring det ældste brand i elektronik-branchen og måske også kombinere det med Silkeborgs historie om Michael Drewsen, som i Silkeborg opfattes som en af byens grundlæggere.

Det gamle rådhus i Silkeborg rummer mere end bare fortiden. Oplevelsen begynder udenfor Det Gamle Rådhus. Her bliver du mødt af en behagelig summen af liv og aktivitet omkring med udeservering i flotte og hyggelige omgivelser på det gamle torv. Indenfor kan man sætte sig ind og nyde en friskbrygget kop kaffe. I caféen præsenteres Bang & Olufsens helt nye designkoncept Sensory Store Concept, som byder på en sanselig oplevelse inden for lyd, billede og design. Og som om at det ikke er nok, så er der etableret en topmoderne og indbydende Bang & Olufsen butik i den selvsamme smukke historiske bygning. Har får man altså muligheden for at opleve produkterne i helt unikke og velproportionerede rammer. Du kan læse meget mere om huset Det gamle rådhus i Silkeborg her.