HORSENS

Bang & Olufsen

B&O Horsens

Oplev vores B&O univers i vores nyistandsatte bygning i hjertet af Horsens.

Stærke kompetencer og ressourcer er blevet samlet i Horsens. Vi har fyldt de idylliske lokaler med smukt design og Bang & Olufsen produkter. Her kan du udforske og opleve vores store produktudvalg og få en unik totaloplevelse. Få en top professionel rådgivning og høj service, når du møder vores dygtige eksperter i vores hus. Et hus baseret på passion og design.

Stort udvalg af B&O

Med butikker på tværs af Danmark, kan vi servicere et stort geografisk område og samtidig hurtigt og nemt levere et eksklusivt udvalg af produkter. Mærk og se produkterne i vores butik i Horsens, Silkeborg, Esbjerg eller Odense og få den bedste rådgivning fra overvejelse af produkt til fuld integration i indretningen. Om end du søger sublime højtalere til dit hjem, hovedtelefoner til på farten, lydsystemer eller tilbehør.

Finansiering

Er du faldet for et Bang & Olufsen produkt eller måske endda synergien af flere der spiller sammen? Når du handler hos os, tilbyder vi i samarbejde med Sparxpres en attraktiv og hurtig finansiering.

Læs mere

Brugte B&O produkter

Når en design klassikker går i arv og kvaliteten forbliver den samme. Vi forhandler et stort udvalg af brugte B&O produkter, for at få varigt potentiale ud af godt design og give dig mulighed for at finde en udgået favorit.

Udforsk udvalget og læs mere om det enkelte produkt og dets garanti.

B&O Horsens

Søndergade 28
8700 Horsens
Tlf. 73 70 25 00

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.30
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Medarbejdere

Daniel Østergaard
Indehaver
Alexander Rønning
Salg
Oliver Kronholm
Salg
Christian Alex Hansen
Montage
Casper Innleggen
Teknik
Jens Christian Boelslund
Teknik
Ole Bak
Teknik