Aalborg

Bang & Olufsen

B&O Aalborg

Oplev vores B&O univers i vores nyistandsatte bygning i hjertet af Aalborg.

Stærke kompetencer og ressourcer er blevet samlet i Aalborg. Vi har fyldt de idylliske lokaler med smukt design og Bang & Olufsen produkter. Her kan du udforske og opleve vores store produktudvalg og få en unik totaloplevelse. Få en top professionel rådgivning og høj service, når du møder vores dygtige eksperter i vores hus. Et hus baseret på passion og design.

Sommerkampagne

Opnå suveræn lyd til din sommer med en attraktiv sommerpris på Beoplay A9 4th. Gen.

Sommerpris: 14.999,-

Normal pris: 22.990,-

Stort udvalg af B&O

Gå på opdagelse i vores fantastiske Bang & Olufsen produkter. Da vi har butikker i flere byer, kan vi tilbyde at servicere et stort geografisk område. Vi kan derfor samtidig leverer nemt og hurtigt. Udforsk vores udvalg af sublime højtalere til indretningen, hovedtelefoner til når du er på farten, lydsystemer og tilbehør. Mærk og se produkterne i vores butik og få den bedste rådgivning fra overvejelse til den fulde integration og opsætning i dit hjem.

Udforsk B&O produkter

Vi er autoriseret Bang & Olufsen forhandler og matcher priser med andre autoriserede forhandlere. I vores butikker kan du opleve et stort udvalg af nedenstående kategorier, afprøve produkterne, shoppe og lade dig inspirere i vores univers. Vi har ingen online butik, men sender gerne direkte hjem til dig med gratis fragt. Læs mere om vores produkter og kom forbi os til en snak i Silkeborg, Odense, Horsens,

Hellerup, Aarhus, Rødovre og Esbjerg.

Brugt

Højtalere

Multiroom

TV

Hovedtelefoner

Musik, der rejser med dig

Tilbehør

Du viderestilles til Bangogolufsen.com

Finansiering

Er du faldet for et Bang & Olufsen produkt eller måske endda synergien af flere der spiller sammen? Når du handler hos os, tilbyder vi i samarbejde med Sparxpres en attraktiv og hurtig finansiering.

Brugte B&O produkter

Når en design klassikker går i arv og kvaliteten forbliver den samme. Vi forhandler et udvalg af brugte B&O produkter, for at få varigt potentiale ud af godt design og give dig mulighed for at finde en udgået favorit. Udforsk udvalget og læs mere om det enkelte produkt og dets garanti.

B&O Aalborg

Vingaardsgade 16-20
9000 Aalborg
Tlf. 98 13 19 44

Åbningstider

Mandag – Torsdag : 10.00 – 17.30
Fredag : 10.00 – 18.00
Lørdag : 10.00 – 14.00

Find vej Kontakt

Medarbejdere

Christian Alex Hansen
Salg
Anders Møller
Salg
Heino Østergaard
Salg
Jens Christian Boelslund
Tekniker
Casper Innleggen
Tekniker
Ole Bak
Tekniker
Pia Hedegaard
Bogholderi